Πε. Μαρ 28th, 2024

Δήμος Ηρακλείου: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή του Προξενικού Γραφείου της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Προξενικής Υπηρεσίας της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Lubomir Georgiev, είχε το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου,  στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασιών. Παράλληλα ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Βουλγαρικής Πρεσβείας για την δυναμική παρουσία της βουλγαρικής κοινότητας στο Ηράκλειο καθώς και για τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί.

Ο κ.  Georgiev ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την βοήθεια που παρείχε ο Δήμος στην διαδικασία διεξαγωγής των βουλγαρικών εκλογών με την παροχή εκλογικού τμήματος όπου προσήλθαν να ψηφίσουν οι Βούλγαροι πολίτες, καθώς και για την διευκόλυνση των προξενικών ημερών που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανανέωση των διαβατηρίων των πολιτών της Βουλγαρίας που διαμένουν στο Ηράκλειο.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή δώρων.