Κυ. Απρ 14th, 2024

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Χανίων η Νάνσυ Αγγελάκη

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Χανίων ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος Νάνσυ Αγγελάκη, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα.

Η κ. Αγγελάκη μεταξύ άλλων ανέφερε: «με γνώμονα την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός ανακοινώνω σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Χανίων.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων , στην μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική πορεία μου, για όσα μου έχουν προσφέρει οι άνθρωποι γύρω μου
Αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, αξίες που προσπαθώ σε κάθε περίπτωση να ανταποδώσω.
Οι τέσσερις δημοτικές μου θητείες, από τον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, μέχρι και σήμερα, σηματοδοτούν το συνεχές ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ταυτόχρονα σηματοδοτούν και το όραμά μου, να αναλάβουμε με την κοινωνία μας, μια σημαντική ευθύνη: Να οδηγήσουμε μαζί τον Δήμο Χανίων πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει.
Να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων, τις καθημερινότητας και μη.
Να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση των υποδομών και έργων που θα δώσουν ανάπτυξη και προοπτική. Έργα που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή και θα αναδείξουν κάθε τι που κάνει τον Δήμο μας ιδιαίτερο.
Να συνεχίσουμε τις δράσεις με έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Στην συνέχει επισήμανε ότι «ο Δήμος Χανίων, μπορεί να έχει ένα θαυμάσιο μέλλον, μόνο αν το χτίσουμε συνεργατικά, στο πλαίσιο και της φιλοσοφίας του «Κλεισθένη».
Τα προβλήματα είναι πολλά, από τα μικρά καθημερινά, έως τα μεγάλα. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, τουρισμός, πράσινο, αδέσποτα, και πολλά άλλα, που ζητούν λύσεις.
Τις απόψεις και προτάσεις μου τις έχω κατά καιρούς διατυπώσει στα Δημοτικά Συμβούλια, αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία.
Με τον διάλογο, την συνεργασία και την γυναικεία ματιά, που πάντα κάνει τη διαφορά, μπορούν να σχεδιαστούν λύσεις προς όφελος του Δήμου μας.
Οι ανθρώποι που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους.
Στόχος μου είναι ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

Στο τέλος απηύθηνε κάλεσμα σε όλους του δημότες Χανίων να συστρατευθούν στο πλευρό της: «Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, έξω από κομματικές ταυτότητες, να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Για έναν Δήμο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Αυτόν που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του σε κάθε γωνιά του.
Με μια δημοτική αρχή ανοιχτή σε όλους, μία δημοτική αρχή, που πάνω από όλα, θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών.
Και αυτό, είναι υπόθεση όλων μας. Ολοι, να «παλέψουμε» μαζί, πάντα για ένα καλύτερο αύριο.