Πα. Απρ 26th, 2024

Τη Δευτέρα «ξεκινάει» ο Κώστας Μπακογιάννης

Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα κάτω πάνω», ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ξεκινάει, τη Δευτέρα 5/11 στον πολυχώρο της Πειραιώς 117 στις 18:30, επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το kalpi19.gr .

Οι προσδοκίες όλων φαίνεται να είναι υψηλές, τόσο από το επιτελείο όσο και από τους πολίτες της Αθήνας που αναμένουν να δουν και να ακούσουν το “καινούργιο” που κομίζει ο Κώστας Μπακογιάννης για τον μεγάλο δήμο της χώρας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τη συμμετοχή πολλών νεολαίων αλλα και εθελοντών κάθε ηλικίας που ήδη, φαίνεται, με τη στήριξη τους να δίνουν προβάδισμα και μία ιδιαίτερη δυναμική στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, όπως σχολιάζουν έμπειροι αυτοιδιοικητικοί της περιοχής. Από το επιτελείο του αναφέρουν ότι ο υποψήφιος πλέον για τον δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης είναι πιο έτοιμος από ποτέ να δώσει τη “μάχη” για την Αθήνα, ξεκινώντας κιόλας από την επομένη της ανακοίνωσης συναντήσεις με πολίτες, πόρτα – πόρτα, και επισκέψεις στις γειτονιές της πρωτεύουσας.