Πε. Μαρ 28th, 2024

Άλιμος: Νέα αποχώρηση από την πράταξη Κονδύλη – Ανεξαρτητοποιήθηκε o Κωνσταντίνος Φαλιέρος

Μετά την Αναστασία Σιμητροπούλου που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αλίμου, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη, μια νέα αποχώρηση φέρνει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Φαλιέρο, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την ομάδα του νυν δηημάρχου, αφήνοντας αιχμές.

Η ανακοίνωσή του

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άλιμο. Εδώ χτυπάει η καρδιά μου από τις πρώτες μου ανάσες.

Γι’ αυτό και η αγάπη μου για αυτό το μέρος και τους συμπολίτες μου είναι ανιδιοτελής και αποτέλεσε το κίνητρο που με οδήγησε να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά του Δήμου.
Δυστυχώς όμως δεν είχαμε όλοι τα ίδια κίνητρα. Για αυτόν το λόγο, αποχωρώ από την δημοτική παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο” και παραμένω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Συγχρόνως παραιτούμαι από Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, από Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας και από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής.Γιατί το όραμα μου για έναν καλύτερο και βιώσιμο ‘Αλιμο, παραμένει ακόμα ζωντανό. Μοναδική μου επιθυμία, η προσφορά μου σε αυτήν την πόλη για να δω τον Άλιμο να ανθίζει μακριά από τις “ασθένειες” του παρωχημένου πολιτικού συστήματος και τις παθογένειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με σκοπό μου, την υπηρέτηση του δημοτικού συμφέροντος, την προστασία του τόπου μου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου, όλων των πολιτών, χωρίς καμία διάκριση. Ιδανικά και αξίες όπως η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η αξιοκρατία, ο εποικοδομητικός και ουσιαστικός διάλογος, η συμμετοχικότητα στη λήψη αποφάσεων προς όφελος της πόλης μας, είναι αρχές και αξίες που με αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Και όταν βρίσκομαι σε χώρους που αυτές οι αξίες δεν εφαρμόζονται, τότε αυτοί οι χώροι παύουν να με εκφράζουν.
Παύουν να εκφράζουν τους συμπολίτες μας, όχι μόνο όσους στήριξαν εμένα προσωπικά, αλλά και αυτούς που στήριξαν την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο τόπο. Αυτές τις αξίες και τα ιδανικά έχω οδηγό μου στο ταξίδι μου στη πολιτική ζωή της πόλης μας και με αυτά θέλω να συνεχίσω. Και σε αυτό το ταξίδι, θέλω συνοδοιπόρους με ήθος και αντοχή στα δύσκολα, ανθρώπους με επιμονή, δυναμισμό, ανθρώπους αληθινούς που αγαπούν πραγματικά τον Άλιμο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΛΙΕΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ