Σα. Απρ 20th, 2024

Υπό διάλυση η παράταξη του δημάρχου Ηλιούπολης – Μπαράζ παραιτήσεων

Συνεχίζεται το ντόμινο των παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων από την Δημοτική Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.
Ήδη έχουν παραιτηθεί οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντζινάς, Καίτη Χωματά, Παναγιώτης Βιδάλης και Γιώργος Χατζηδάκης, οι οποίοι έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μάλιστα, με δεδομένες τις έως τώρα παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις η δημοτική αρχή  φαίνεται να χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
Η παράταξη του  Βασίλη Βαλασόπουλου κατέγραψε νέες απώλειες καθώς, την παραίτησή του από μέλος της παράταξης “Πρώτα η Ηλιούπολη” και την ανεξαρτητοποίηση του από μέλος του Δ.Σ. Ηλιούπολης γνωστοποίησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέχρι πρότινος εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε Τεχνικά Θέματα Τάσος Παναγιώταρης. Αναλυτικά το κείμενο παραίτησής του.
“ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αθήνα 30/10/2018
Προς: Δήμαρχο Ηλιούπολης
Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλιούπολης
Αγαπητέ Δήμαρχε,
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την 25η Οκτωβρίου 2018, σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από μέλος της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ».
Σεβόμενος την βούληση των πολιτών της Ηλιούπολης, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να λειτουργώ για το καλό του Δήμου μας, όπως έκανα άλλωστε μέχρι σήμερα, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Παναγιώταρης
Πολιτικός Μηχανικός, Msc