Featured

Δήμος Αμαρουσίου – Αμπατζόγλου: Τακτοποιούνται εκκρεμότητες δεκαετιών

Αυτοψία πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, σε περιοχή του Κάτω Σωρού κατά την εκκίνηση του έργου που αφορά σε διανοίξεις οδών στο πλαίσιο εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2023.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κων/νο Ρώτα, ενημερώθηκε από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες που αφενός ξεκίνησαν για τη διάνοιξη της οδού Ζαλόγγου στον Κάτω Σωρό και περατώνονται στην οδό Δαρδανελίων στον Άγιο Θωμά.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών δήλωσε: «Οι διανοίξεις οδών είναι ένα σοβαρό πολεοδομικό έργο. Βάζουν τάξη στην πόλη, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και των περιουσιών των Μαρουσιωτών. Ειδικά για το έργο στην οδό Ζαλόγγου, πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν μία εκκρεμότητα άνω των 20 ετών. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Επιλύουμε προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες επί μακρόν και αποδεικνύουμε πως μοναδική μας προτεραιότητα είναι η ευημερία όλων των γειτονιών ισοτίμως».

Τελευταία άρθρα

Ο Β. Κικίλιας εγκαινίασε το αναβαθμισμένο λιμάνι της Ιτέας

Ένα κρίσιμο έργο υποδομής που ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της Ιτέας και της Φωκίδας.

4 ώρες ago

Πειραιάς: Ανέγερση μνημείου αφιερωμένου στη Γενοκτονία των Αρμενίων

Ένα μνημείο με ισχυρό συμβολισμό που θα τιμά το παρελθόν και θα διδάσκει τις μελλοντικές…

4 ώρες ago

Ξεκινά η υλοποίηση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Καρπάθου

Ένα ακόμη σημαντικό έργο στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» με φορέα υλοποίησης τον Αναπτυξιακό Οργανισμός Ρόδου…

4 ώρες ago

Στις 251 έφτασαν οι “Απάτητες Παραλίες”: Δείτε ποιες είναι

Eνισχύεται το πλαίσιο περιβαλλοντικής προστασίας.

5 ώρες ago

Νέο δίκτυο καταθλιπτικού αγωγού στο κέντρο της Ρόδου

Πάνω από 5.000 μέτρα νέου δικτύου, ένα σύγχρονο αντλιοστάσιο στο Έλλη και ένα δίδυμο σύστημα…

6 ώρες ago

Ιωάννινα: Ξεκινά νέο έργο υποδομών στη Δ.Ε. Παμβώτιδας

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για το έργο προϋπολογισμού 614.000 ευρώ.

7 ώρες ago