Απόστολος Γκλέτσος: Απειλεί με γιαούρτωμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απειλητικά σχόλια με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος σε ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στη Στερεά Ελλάδα με αφορμή την επικείμενη περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός απείλησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με γιαούρτωμα! Συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου, διερωτήθηκε ποιοι θα βρίσκονται στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία … Για να δούμε ποιοι Θα είναι στο θέατρο;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών!
Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κλπ! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε … Για να ξέρουμε ντε!».

Ο Απόστολος Γκλέτσος είδε την ανάρτηση κι έκανε ένα απειλητικό σχόλιο. «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», έγραψε και ακολούθησε διάλογος με χρήστες που δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην πρόταση του ηθοποιού για «γιάουρτωμα».


Μάλιστα ο διάλογος συνεχίστηκε με τον ηθοποιό να δηλώνει πως θα τηρηθεί σειρά… αρχαιότητας!