Πα. Απρ 26th, 2024

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Πέτρο Σούλα στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου – Ποιοι διεκδικούν τη δημαρχία

Παραπάνω από ένα πρόβλημα θα έχει όπως φαίνεται ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί.

Ο νυν δήμαρχος επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος αν και στην παρούσα φάση δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της δημαρχίας του καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την παράταξή του, αλλά πλέον δεν μπορεί να ασκήσει και διοίκηση για το υπόλοιπο της θητείας του.

Πρόσωπα από την παράταξη του δημάρχου τα οποία σκοπεύουν να διεκδικήσουν τη δημαρχία.

Ο πρώτος είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Καμαρινος, ο οποίος έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα από το 2017, ανοίγοντας μάλιστα και πολιτικό γραφείο ενώ το τελυταίο διάστημα συσπειρώνει γύρω του μία σειρά αξιόλογων στελεχών που αποχώρησαν από την παράταξη Σούλα. Ο Βασίλης Ανδρεάδης, πρώην αντιδήμαρχος του κ. Σούλα και ο Αχιλλέας Μουρατίδης, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος, όπως και ο Κώστας Σωτηράκης, νυν επικεφαλής παράταξης.

Υπάρχουν πολλοί στον Εύοσμο που στοιχηματίζουν υπέρ της καθόδου του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Χατζηβρέττα. Από τις υποψηφιότητες κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη, που είχε συγκεντρώσει το 42,8% των ψηφοφόρων στον β΄ γύρο το 2014.

Ο ίδιος ο κ. Λαφαζανίδης είχε μεταθέσει την ανακοίνωση των τελικών του αποφάσεων για το τέλος Οκτωβρίου αλλά μία πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook θόλωσε τα νερά καθώς κατέληγε ως εξής: «Άσχετα με την τελική μας απόφαση για τις επερχόμενες εκλογές, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξαναπέσουν οι δημότες μας στην παγίδα των ψεύτικων υποσχέσεων», υποστηρίζει και στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τονίζοντας ότι «η πορεία αυτού του τόπου είναι ευθύνη όλων μας».