Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Δήμος Αθηναίων: O Γ. Μπρούλιας αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος στη ΔΑΕΜ

Τη θέση του Προέδρου της Δ.Α.Ε.Μ. Α.Ε. (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων) αναλαμβάνει, μετά την εκλογή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Μπρούλιας.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισήμανε:

«Η Αθήνα είναι στην πρωτοπορία της εθνικής προσπάθειας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Μέσω της Δ.Α.Ε.Μ. και των σπουδαίων στελεχών της, οι δημότες μας κερδίζουν χρόνο, αλλά και ποιότητα στην καθημερινότητά τους. Με χαρά καλωσορίζουμε τον νέο της Πρόεδρο. Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι ένα πολύ έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μακρά πορεία και προσφορά στον δήμο, με γνώσεις και διάθεση να συνεισφέρει στον κοινό μας στόχο. Τον ευχαριστώ θερμά».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπρούλιας ανέφερε: «Αισθάνομαι πάντα τον ίδιο ενθουσιασμό όταν καλούμαι να υπηρετήσω ενεργά τον Δήμο της Αθήνας. Η πρόσκληση να αναλάβω τη θέση του Προέδρου της ΔΑΕΜ είναι μια νέα πρόκληση, που αποδέχομαι με μεγάλη χαρά και με πολλή διάθεση να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας. Το ψηφιακό άλμα της χώρας, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα, καθιστούν τη συγκυρία μοναδική για τη ΔΑΕΜ ώστε να καταστεί Eταιρεία πρότυπο και καταλύτης της ψηφιακής εξέλιξης της πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο για την εμπιστοσύνη και προσβλέπω σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα στελέχη στη ΔΑΕΜ».