Σα. Απρ 20th, 2024

Νέα Ιωνία: Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του υποψήφιου δημάρχου Π.Μανούρη (Εικόνες)

Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι οι μήνες με τις περισσότερες πίτες, πόσω, δε, μάλλον όταν βρισκόμαστε σε έτος εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην κοπή της πίτας του υποψηφίου δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από καθήμενους και όρθιους, ενώ πάρα πολύ κόσμο είχε και ο προαύλιος χώρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικών παραγόντων η συμμετοχή είναι απολύτως ενδεικτική της δυναμικής που αναπτύσσει ο Παναγιώτης Μανούρης, συσπειρώνοντας ένα ευρύτερο πλαίσιο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της περιοχής. Το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ, εκπρόσωποι των κομμάτων, καθώς και πάρα πολλοί φορείς της πόλης και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Ανδρέας Λοβέρδος, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Ανδρέας Παπαδόπουλος, η πρώην υπουργός και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Κατερίνα Μπατζελή, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Μπελτεγρής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σακελλάρης, πολιτευτές της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κ.α.