Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος και γέννημα θρέμμα της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κρικρής, από τη μέρα που ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του δεν έχει αφήσει, στην κυριολεξία, γειτονιά και λαϊκή αγορά που να μην έχει πάει.
Ο ίδιος φαίνεται να έχει μια δυναμική από πολύ νωρίς, με τους συμπολίτες του να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του τόσο για το νεαρό της ηλικίας του όσο και για την αυτοδιοικητική του εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, που δεν έλειψε ποτέ από την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Μάλιστα το γεγονός ότι έχει και υπερκομματική διείσδυση είναι κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο στους δημότες να στηρίξουν κάτι που ξεφεύγει από κομματικά στεγανά και να μη μυρίζει «ναφθαλίνη», όπως σε πολλούς δήμους συμβαίνει και οι κομματικοί υποψήφιοι δε μπαίνουν ούτε στον δεύτερο γύρο.
Αναμφισβήτητα είναι μια περιοχή που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ειδικά αν όλα όπως δείχνουν οι Νεοσμυρνιώτες κάνουν το «άλμα» και εκλέξουν για δήμαρχο τους έναν απ’ τους πιο «φρέσκους» αυτοδιοικητικούς.
* Σωτήρης Πολύζος
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.