Πε. Μαρ 28th, 2024

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Την απόφασή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ηγούμενος ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, μακριά, όπως δηλώνει, από κομματικά στεγανά, ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέροβιτς διευκρινίζει ότι η απόφασή του αποτελεί προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, που αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφέρειά μας.

«Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους τους συμπολίτες της Περιφέρειάς μας. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται. Αξιολογούνται οι δραστηριότητές του, οι θέσεις, η στάση και οι πρακτικές του» σημείωσε, με το επόμενό του βήμα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, να έχει στόχο να επανέρθει η Περιφέρειά μας σε τροχιά ανάπτυξης.
«Η συγκρότηση του συνδυασμού μας θα ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά.  Ήδη άξιοι και ικανοί άνθρωποι, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώνουν τον αρχικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά πρωτίστως σε ιδέες και νοοτροπία» αναφέρει, σημειώνοντας πως η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνέργεια, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλει να πιστεύει πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του οι συμπολίτες μας.

«Επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει η γεωγραφική θέση και η αξιοσύνη των ανθρώπων που κατοικούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Πλέον δεν μένουμε θεατές και αδρανείς, περιμένοντας…» καταλήγει.