Δε. Απρ 15th, 2024

Νέα Σμύρνη: Γέμισε γήπεδο ο Γιώργος Κρικρής – «Ζούμε Νέα Σμύρνη» το σύνθημά του

«Στόχος μου είναι η Νέα Σμύρνη να είναι στην πρωτοπορία των εξελίξεων και να είναι αυτή  που θα ανοίγει νέους δρόμους.»

«Ζούμε Νέα Σμύρνη το όνομα της δημοτικής του παράταξης.»

Από το γήπεδο του Πανιωνίου «Ανδρέας Βαρίκας», παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Νέας Σμύρνης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κρικρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Ο Γιώργος Κρικρής μέσα από την ομιλία του επισήμανε πως ο δημιουργικός κύκλος που ξεκίνησε για τη Νέα Σμύρνη το 1998 έφτασε στο τέλος του και πως τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα νέο όραμα για την πόλη.

Τόνισε πως η Νέα Σμύρνη σήμερα βρίσκεται σε ένασημαντικό  σταυροδρόμι. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου σε συνδυασμό με την επένδυση στο ελληνικό αλλάζει τα δεδομένα.

Αν δεν μελετηθούν οι νέες συνθήκες  δήλωσε , ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν πόλεις δύο ταχυτήτων.

Ο Γιώργος Κρικρής ευχαρίστησε όσους και όσες συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του, προσκαλώντας παράλληλα όσους ζουν στη Νέα Σμύρνη να συμμετέχουν και να δώσουν ουσιαστικό περιεχόμενο στη προσπάθεια.

Επίσης παρέθεσε συνοπτικά τις πέντε προτεραιότητες που έχει θέσει η παράταξη του ( θέσεις στάθμευσης, κυκλοφοριακό, ανάπλαση κεντρικής πλατείας και άλσους, σύγχρονες εκπαιδευτικές και αθλητικές υποδομές, καθαριότητα και ανακύκλωση) τονίζοντας πως οι πολιτικές και οι δράσεις για αυτά τα θέματα θα δρομολογηθούν στα μέσα της επόμενης δημοτικής περιόδου.

Ο Γιώργο Κρικρής απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες κοινό ανακοίνωσε και το όνομα της δημοτικής του παράταξης που είναι ΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ επισημαίνοντας πως η παράταξη αυτή φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει όλους όσους ζουν στη πόλη μας.

Παράλληλα δεσμεύτηκε πολύ σύντομα να συστήσει όλους όσους έχουν αγκαλιάσει ήδη την πρωτοβουλία του και συνδράμουν σε αυτή.

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες στις επερχόμενες εκλογές να δώσουν εντολή για μια νέα αρχή, εντολή ανανέωσης  που θα οδηγήσει σε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός.