Να κηρυχθεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά με αίτημά της η δήμαρχος κα Ροζίνα Βαβέτση, μετά τις τεράστιες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν τόσο σε δημόσιες υποδομές αλλά και ιδιωτικές περιουσίες κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων της 11ης Δεκεμβρίου.
Η δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα τον Περιφερειάρχη ο οποίος επισκέφθηκε το δήμο και διαπίστωσε το εύρος της καταστροφής. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα,μεταφέροντάς του την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο και ζητώντας τη συνδρομή του υπουργείου για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.
Η τεχνική υπηρεσία, τα συνεργεία και το προσωπικό του δήμου Ν. Σκουφά, εργάζονται ανελλιπώς για την αποκατάσταση των ζημιών.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…