Πε. Μαρ 28th, 2024

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον δήμο Καλαβρύτων ο Θανάσης Παπαδόπουλος

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Καλαβρύτων ανακοίνωσε ο π. δήμαρχος και π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος διετέλεσε δήμαρχος της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων από το 1998 εώς τον Σεπτέμβριο του 2009, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε την διεύθυνση του Νέου Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της υποψηφιότητά του:

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Ο Δήμος Καλαβρύτων, η ιστορική επαρχία μας, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον ευημερίας και προοπτικής. Διαθέτει τις προϋποθέσεις και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, ώστε να αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και αναφοράς σε όλους τους τομείς. Στον αγροτικό τομέα, τον τουριστικό, τον πολιτιστικό, στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του πολίτη, στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση μετά την ψήφιση του νόμου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», αποφασιστικό ρόλο έχει η τοπική κοινωνία, ενώ η συνεργασία όλων, η συνεννόηση, ο σεβασμός και η σύνθεση των απόψεων σηματοδοτούν μία νέα αντίληψη στη δημοτική δράση. Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια διαμόρφωσης ενός αποτελεσματικού τρόπου λειτουργίας και αυτοδιοικητικής δράσης οφείλουμε να είμαστε όλοι ενεργά παρόντες.
Φίλες και φίλοι,
Με την εμπειρία και τις γνώσεις  που απέκτησα από την εργασιακή και πολιτική μου σταδιοδρομία,  με τη βαθιά πίστη ότι μέσα από την αυτοδιοίκηση μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα, άμεσα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μου και στηριζόμενος στο αίσθημα εμπιστοσύνης που εκφράζετε στο πρόσωπό μου,  με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, σας καλώ να συμμετέχετε σε μια νέα δυναμική δημοτική κίνηση πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων, συμπράττοντας στην προσπάθεια για την ισόρροπη ανάπτυξή του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
Μία κίνηση που θα διαπνέεται από νέες ιδέες για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας, με κύρια χαρακτηριστικά τη χρηστή διοίκηση και την αποτελεσματική διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών και κυρίως των νέων ανθρώπων.
Με αυτές τις σκέψεις, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων.
Το προσεχές διάστημα, μέσα από το διάλογο που αναπτύσσουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε μαζί τις βασικές αρχές και τις δράσεις του προγράμματός μας, στοχεύοντας στην ενεργοποίηση του αναξιοποίητου μέχρι σήμερα ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας. Να βγουν μπροστά άνθρωποι με νέες ιδέες και πρακτικές.                               Για τον τόπο μας, για μας τους ίδιους, για τη νέα γενιά, για όλες και για όλους.
Με τιμή
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων