Το νέο πρότυπο νηπιαγωγείο του Δήμου Γαλατσίου θα γίνει πραγματικότητα. Η μελέτη για την κατασκευή του εγκρίθηκε, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1.340.000 ευρώ και ο σχετικός διαγωνισμός θα ξεκινήσει αμέσως, αφού στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του μέχρι το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού κι έτσι η νέα σχολική χρονιά να το βρει καθ’ όλα έτοιμο, ώστε να υποδεχτεί τα παιδιά.
Το 3ο Νηπιαγωγείο θα ανεγερθεί στο οικοδομικό τετράγωνο Τράλλεων, Ηχούς, Έρσης και Εκάβης και αποτελεί μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από το 2015, αφού η συγκεκριμένη περιοχή το είχε ανάγκη.
Ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος υπέγραψε τη μελέτη κατασκευής ως συνέχεια της συνάντησης που είχε με τους αρμόδιους στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ και όπως ανέφερε το νέο νηπιαγωγείο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και θα αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή. Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να δημιουργείται ένα σύγχρονο και ασφαλές νηπιαγωγείο στον δήμο μας, το οποίο έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής».
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…