Τρ. Απρ 23rd, 2024

Δήμος Αθηναίων: Αντιδράσεις στα social media για τη συμπόρευση Γερουλάνου με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – «Ντροπή»

Χαμός επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, όπου η αντιπολίτευση του δήμου αποχώρησε αντιδρώντας στην άρνηση της πλειοψηφίας να συζητηθεί ψήφισμα για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Το θέμα έφερε η παράταξη του Παύλου Γερουλάνου, ωστόσο η πλειοψηφία αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα ως άσχετο με την διαδικασία ενός δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης κατήγγειλε την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να μεταφέρει την πόλωση και την τοξικότητα από την κεντρική πολιτική σκηνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ στηλίτευσε την αποχώρηση των παρατάξεων αμέσως μετά την ψηφοφορία με την οποία απορρίφθηκε η απαίτησή τους να συζητηθεί ψήφισμα της παράταξης Γερουλάνου για την υπόθεση Ανδρουλάκη.

Σημειώνεται ότι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση οι δημοτικές παρατάξεις «Ανοιχτή Πόλη», «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας», «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα». Πάντως, η στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Αθηναίων σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο τον Παύλο Γερουλάνο να γίνεται αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη «συμπόρευσή» τπυ με τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δείτε τα σχόλια στην σελίδα του Παύλου Γερουλάνου