Πα. Απρ 26th, 2024

Γιορτή των σχολείων της 7ης Κοινότητας του δήμου Αθηναίων παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Κυριακή η  Γιορτή των γυμνασίων και λυκείων  της 7ης κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, η οποία διοργανώθηκε  από την 7η  ΣΕΔΕ του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ. Μαθητές, γονείς, καθηγητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο κατάμεστο Αττικό Άλσος, πολλά και διαφορετικά δρώμενα που προετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων της κοινότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίς αμφιβολία, στη επιτυχία της μοναδικής αυτής γιορτής, συνέβαλαν καθοριστικά οι υπεύθυνοι διοργάνωσης, ο κος Νικόλαος Γιαννακόπουλος Σύμβουλος στην 7η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και Γραμματέας στην 7η ΣΕΔΕ του Δήμου Αθηναίων,  η κα  Δάφνη Γαβρίλη Πρόεδρος της 7ης  ΣΕΔΕ του Δήμου Αθηναίων, καθώς και η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κα Νίκη Αραπατζή. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, ο εκπαιδευτικός όμιλος Ευρωπρόοδος , τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο Σκλαβενίτης και τα  My Market. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η  κα Δήμητρα Κατσαφάδου, η ιδρύτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών La vie en Rose, η οποία με την αστείρευτη θετική ενέργεια της ,το κέφι αλλά και το μοναδικό χιούμορ της,  εμψύχωσε τους μαθητές και απογείωσε τη διάθεση του κοινού.

Η βραδιά τα είχε όλα, από χορό, τραγούδι και υποκριτική μέχρι αθλητικές επιδείξεις και διηγήσεις των μαθητών  για τις προσωπικές εμπειρίες τους από την σχολική καθημερινότητα ,τις οποίες μοιράστηκαν περιχαρείς με το κοινό. Με το δικό τους μοναδικό τρόπο χάρισαν σε όλους μια αξέχαστη ανάμνηση στην οποία περίσσευαν τα χαμόγελα. Ενδεικτικές στιγμές της γιορτής  ήταν το τραγούδι στη νοηματική του Εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης κωφών και βαρυκόων,  το μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας που πέρασαν μέσω του χορευτικού τους οι cheerleaders,αθλητικά happenings,  η σχολική εφημερίδα του 57ου Γυμνασίου Αθηνών, το θεατρικό δρώμενο του 16ΟΥ Γυμνασίου, ο διαδραστικός χάρτης του 57ου Λυκείου, η χορωδία του 56ου  Γυμνασίου  και φυσικά το χασαποσέρβικο του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου  στο τέλος όπου το χορό έσυρε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.