Με κεντρικό θέμα την ασφάλεια στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε εκ νέου πρόσφατα στο πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η Αθήνα ζητώντας δημοσίως, συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο .Ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος επιμένει στην ανάγκη προληπτικής, ενεργούς και διαρκούς αστυνόμευσης της πόλης, κάλεσε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ τον υπουργό σε συνάντηση για την εξεύρεση λύσης.
«Τον παρακαλώ εδώ και έναν μήνα να συναντηθούμε. Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε» είπε ο Δήμαρχος στο ραδιόφωνο στις 10 Μάϊου και πρόσθεσε
«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών και ο πρωθυπουργός επίσης» επεσήμανε σε άλλο σημείο, δίνοντας εξηγήσεις για τη δημόσια έκκλησή του.
Εξασφαλίστηκε η συνέχιση χρηματοδότησης ύψους 7.169.425,42 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου.
Στο επίκεντρο βρίσκονται οι παραδοσιακοί οικισμοί Ίσαρη και Καρύταινα.
Το έργο εντάχθηκε στο "ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2026 - 2030".
Το Κολυμβητήριο ΚΑΠΠΑ 2000 θα χρησιμοποιείται και από την Ομοσπονδία ενώ προχωρά και η αναβάθμιση…
Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Εκτελεστικό Αντιδήμαρχο Πεκίνου Xia Linmao το…
Με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζεται η εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων…