Featured

Δήμος Παύλου Μελά: Πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου – Η ανακοίνωση του Δημήτρη Δεμουρτζίδη

«Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Το όχημα ήταν σταθμευμένο, όπως κάθε βράδυ, στο πάρκινγκ έξω από το δημαρχείο, στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκεται η έδρα του δήμου» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος Παύλου Μελά.

Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ άμεσα κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβησαν την πυρκαγιά. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Δημήτρης Δεμουρτζίδης: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης με δήλωσή του ευχαριστεί το Πυροσβεστικό Σώμα και εκφράζει την οργή του για το δυσάρεστο συμβάν, λίγες μόλις ώρες μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που μας γέμισε με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, τονίζοντας, ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά δεν πτοείται από αυτές τις θρασύδειλες και επικίνδυνες ενέργειες και στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και σε όσους αποσκοπούν στον εκφοβισμό.

ΚΕΔΕ: Στην Δημοκρατία μας δεν έχουν θέση τέτοιες πρακτικές

«Η Κ.Ε.Δ.Ε. εκφράζει την απόλυτη στήριξη της στο Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του υπηρεσιακού οχήματος που χρησιμοποιούσε ο Δήμαρχος, για την άσκηση των καθηκόντων του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Στη Δημοκρατία μας δεν έχουν θέση αυτού του είδους οι πρακτικές. Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δεν υπηρετεί κανένα κοινωνικό όφελος, αντίθετα στρέφεται σε βάρος των συμφερόντων πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών».

Τελευταία άρθρα

ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ 2026: Οι Δήμοι ανεβάζουν τον πήχη των διεκδικήσεων για αρμοδιότητες, πόρους και αποκέντρωση

Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…

6 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Αχιλλέα Μπέο

Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

7 ώρες ago

Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας & Δήμου για τον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.

8 ώρες ago

Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Αιγάλεω

Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.

8 ώρες ago

Νέο πολιτιστικό κέντρο στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…

9 ώρες ago