Πε. Μαρ 28th, 2024

Μαργαρίτης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στον δήμο Νάξου – Επικεφαλής ο Δημήτρης Λιανός

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, κατά την οποία ανακοίνωσε επισήμως την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ γνωστοποίησε ότι της παράταξης θα ηγείται πλέον ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, για τον οποίο δήλωσε: «Ο Δημήτρης Λιανός ήταν ένας άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης μου όλα αυτά τα χρόνια. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μόνιμος κάτοικος Νάξου και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου. Δεν είναι αλεξιπτωτιστής. Έχει δώσει εξετάσεις και τις έχει κερδίσει. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης. Είναι ένας άνθρωπος «χορτάτος».

Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην διεκδικήσει ξανά την δημαρχία Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο κ.Μαργαρίτης, τόνισε: «Δυο θητείες στην ηγεσία του δήμου είναι αρκετές για να μπορέσει κάποιος να υλοποιήσει το πρόγραμμα του και να βάλει σε πορεία μεγάλα έργα. Είναι πολύ σπουδαίο να καταλαβαίνει κάποιος πότε θα πρέπει να αποτραβηχτεί».

Τέλος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανέφερε ότι έχει δεχθεί πρόταση απο την ΝΔ να κατέλθει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις λίστες της ΝΔ για τις Κυκλάδες.