Πε. Απρ 18th, 2024

Νεκτάριος Φαρμάκης: Ο Κατσιφάρας έχει κλείσει τον κύκλο του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα Πελοπόννησο, ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, έθεσε τις βάσεις στις οποίες θα κινηθεί η προεκλογική του στρατηγική, δίνοντας το δικό του πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα.

Ο 38χρονος υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε, ότι είναι οξύμωρη η  διπλή στήριξη του Απόστολου Κατσιφάρα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, ενώ δήλωσε ότι η πολύχρονη παραμονή του Απόστολου Κατσιφάρα στο τιμόνι της Περιφέρειας έχει επιφέρει αναπόφευκτη φθορά. Σύμφωνα με τον «εκλεκτό» της ΝΔ, ο κύκλος του νυν Περιφερειάρχη έχει κλείσει ελλιπώς και αποτυχημένα.

Επισημάναμε ότι θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε πολιτικά την πολύχρονη τριβή του κ. Κατσιφάρα με το αξίωμα του περιφερειάρχη. Εκτιμήσαμε σωστά;

Δεν είναι θέμα μόνο πολιτικής ή εκλογικής αξιοποίησης. Στις εκλογές θα ακολουθηθεί μια τακτική εκ μέρους μας, η οποία προφανώς επειδή έχει στόχο τη νίκη θα βασιστεί πάνω σε αυτό που λέτε. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι είναι απολύτως λογικό, κι επειδή μιλάμε τη γλώσσα της λογικής και αυτή θα ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, να υπάρχει φθορά. Ο κ. Κατσιφάρας βρίσκεται στο τιμόνι της περιφέρειας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο,τι είχε να δώσει, χωρίς να θέλουμε να μηδενίσουμε, το έχει δώσει. Θα σας θυμίσω ότι ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, δήλωσε πρόσφατα ότι οι δύο θητείες είναι υπεραρκετές σε έναν αιρετό. Εμείς λοιπόν θεωρούμε ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει κλείσει τον κύκλο του. Τον έχει κλείσει ελλιπώς και αποτυχημένα. Αλλος μπορεί να θεωρήσει ότι τον έχει κλείσει επιτυχώς. Σε κάθε περίπτωση εμείς θεωρούμε ότι τον έχει κλείσει. Συνεπώς δεν μιλάμε για μια πολιτική αντιπαράθεση, αλλά για μια πραγματικότητα. Ο,τι είχε να προσφέρει το έχει προσφέρει.