Πε. Απρ 25th, 2024

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Μαραθώνος στον Μάκη Βορίδη: Διαρκής η συνεισφορά σας στην περιοχή

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχε στους πληγέντες καλλιεργητές και παραγωγούς του Μαραθώνα που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική, εξέφρασε ο δήμαρχος της περιοχής Στέργιος Τσίρκας στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.
Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο κ. Τσίρκας εξαίρει τη διαρκή συνεισφορά του κ. Βορίδη στην περιοχή του Μαραθώνα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι και αυτή τη φορά η συμβολή του θα είναι καίρια στην αποκατάσταση των αγροτών, δεδομένου ότι οι καλλιέργειες της περιοχής τροφοδοτούν όλη την Αττική και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Σας ευχαριστώ θερμά και προσωπικά και εκ μέρους των εκπροσώπων των καλλιεργητών του Δήμου μας που επισκεφθήκατε τις αγροτικές περιοχές μας και είδατε από κοντά την καταστροφή των καλλιεργειών και των παραγωγών μας.
Ευχαριστώ θερμά και για την συνεχή σας στήριξή στον Δήμο Μαραθώνος και είμαι βέβαιος ότι και σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, θα συμβάλλετε ενεργά στην αποκατάσταση των αγροτών, δεδομένου ότι οι καλλιέργειες του Μαραθώνα τροφοδοτούν όλη την Αττική και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της οικονομίας μας.