Πα. Μαρ 29th, 2024

«Πυρά» κατά Δούκα από Μπακογιάννη: Eξοργιστική η δήλωση του δημάρχου Σπάρτης – Λογική «Μαυρογιαλούρου»

Παράλληλα, για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό είπε ότι παρασύρθηκε από το κλίμα μιας πλάκας αλλά έβγαζε και μια έλλειψη ενσυναίσθησης

«Απασφάλισε» εναντίον του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ανέφερε πως «Ήταν μια εξοργιστική δήλωση και για όλους εμάς που ζήσαμε την εθνική τραγωδία τότε», είπε η κα Μπακογιάννη, και πρόσθεσε: «αυτό το οποίο έγινε ήταν ότι αποζημιώσαμε με τον ταχύτερο τρόπο μέσω τραπεζών τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα. Κινητοποιήθηκε ένας κόσμος ολόκληρος να στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς και η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και τους έδωσε αυτά τα 3.000 για να έχουν ένα δωμάτιο να κοιμηθούν. Αυτή η κίνηση δεν είχε βρει αντίθετη τότε ούτε την αντιπολίτευση».

Παράλληλα, για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό είπε ότι παρασύρθηκε από το κλίμα μιας πλάκας αλλά έβγαζε και μια έλλειψη ενσυναίσθησης.

Για την εικόνα που παρακολουθήσαμε όλοι είπε: «Είναι εξοργιστική αυτή η εικόνα. Μια λογική Μαυρογιαλούρου που αδικούσε την κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος ο κ. Δούκας και αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ακαριαία η αντίδραση ΜητσοτάκηΌλο αυτό, είναι κόντρα στον αξιακό μας κώδικα και σε ό,τι πιστεύουμε. Για τον κ. Λιβανό με λύπησε πολύ. Παρασύρθηκε από το κλίμα μιας πλάκας που είχε γίνει σε αυτό το τραπέζι και δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Ένας άξιος άνθρωπος έπρεπε να φύγει από αυτό το υπουργείο γι’ αυτό τον λόγο. Όλοι εμείς κρινόμαστε. Έβγαζε μια έλλειψη ενσυναίσθησης. Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ενσυναίσθηση. Εγώ θυμάμαι εκείνες τις μέρες ως εφιάλτη».