Σε δομικό ανασχηματισμό προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.
Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκαν οι οκτώ νέοι αντιπεριφερειάρχες που ορίστηκαν από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη με θητεία ως το τέλος του έτους.
Το σχήμα των θεματικών αντιπεριφερειαρχών αποτελούν τρεις παλιοί και πέντε νέα πρόσωπα.
Έτσι στις θέσεις τους παραμένουν η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης και ο Βασίλης Γοργόλης.
Τα νέα πρόσωπα αποτελούν ο Δημήτρης Βαρέλης από το Νομό Άρτας, ο Χρήστος Ματσίρας από το Νομό Πρέβεζας, η Ηλιάνα Σπανοπούλου- Σάρρα από το Νομό Θεσπρωτίας, η Γιώτα Ναυρόζογλου και ο Χάρης Λαζάνης από το Νομό Ιωαννίνων.
Στον Δημήτρη Βαρέλη ανατίθενται οι αρμοδιότητες για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, στο Χρήστο Ματσίρα αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών, εξωστρέφειας και καινοτομίας, στην Γιώτα Ναυρόζογλου αρμοδιότητες για τον συντονισμό και την υποβολή προτάσεων προώθησης των τοπικών προιόντων, στην Ηλιάνα Σπανοπούλου θάματα ιχθυοκαλλιεργειών και στον Χάρη Λαζάνη ο τομέας του αθλητισμού και της απασχόλησης.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.