Πα. Απρ 19th, 2024

Νίκας: Τη Δευτέρα οι υπογραφές για τα έργα στον δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι – Προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ

Συμβάσεις έργων στη Μεσσηνία συνολικού προϋπολογισμού 737.669,59 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Καλαμάτα, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του περιφερειάρχη με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο, τους θεματικούς ομολόγους του Στάθη Αναστασόπουλο, Αννα Καλογεροπούλου και Ανδρέα Τσουκαλά, τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσο Σαρδέλη, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην οποία συζητήθηκαν και ρυθμίστηκαν θέματα διοικητικής φύσεως.

Οσον αφορά στις συμβάσεις, ο Π. Νίκας -σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στη συνέχεια- γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα υπογραφεί το συμφωνητικό για το προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ έργο βελτίωσης του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

Δήλωσε επίσης ότι υπάρχει πλέον δυνατότητα να ξεκινήσει άμεσα το έργο βελτίωσης του δρόμου Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα, προϋπολογισμού 8.700.000 ευρώ, καθώς δεν υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα εφ’ όσον έγινε από την Περιφέρεια η παρακατάθεση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της πίστωσης για τις απαραίτητες απαλλοτριώσεις.