Τε. Ιούν 12th, 2024

Νέα υποψηφιότητα στον δήμο Παύλου Μελά: Ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ασλανίδης

Την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Παύλου Μελά στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Ασλανίδης.

«Ακούγοντας τις ανησυχίες, τα αιτήματα και την επιθυμία πολλών συμπολιτών μου, λαμβάνω μια απόφαση ευθύνης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ασλανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνησή του είναι μία πράξη τιμής προς την οικογένειά του. «Συναισθάνομαι την κίνηση αυτή ως χρέος υψηλό. Τιμώ έτσι την οικογένεια μου που με καταγωγή από την αλησμόνητη γη του Πόντου μετοίκησε στη Σταυρούπολη στα 1945. Τιμώ τη μνήμη του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που η ζωή του ήταν θυσία και δόσιμο αγάπης για τον συνάνθρωπο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συμπληρώνονται δυόμισι χρόνια από την ημέρα που ανέλαβα να υπηρετήσω τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης εργαστήκαμε αδιάκοπα για να προσφέρουμε στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Οφείλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω θερμά τους 23.080 συμπολίτες μου που με εξέλεξαν και ασφαλώς τον καλό μου φίλο και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του.

Στην πολιτική μου διαδρομή πορεύομαι πάντα με γνώμονα, όχι το ιδιοτελές, αλλά το κοινό καλό. Ήρθε η ώρα να ανοίξω μια νέα σελίδα. Ακούγοντας τις ανησυχίες, τα αιτήματα και την επιθυμία πολλών συμπολιτών μου, λαμβάνω μια απόφαση ευθύνης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά.

Συναισθάνομαι την κίνηση αυτή ως χρέος υψηλό. Τιμώ έτσι την οικογένεια μου που με καταγωγή από την αλησμόνητη γη του Πόντου μετοίκησε στη Σταυρούπολη στα 1945. Τιμώ τη μνήμη του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που η ζωή του ήταν θυσία και δόσιμο αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Για μένα δεν αποτελεί απλά μια απόφαση, αλλά μια ιερή αποστολή: Να υπηρετήσω το κοινωνικό σύνολο. Να σταθώ δίπλα στους μη προνομιούχους. Να γίνω η φωνή όλων εκείνων που θέλουν και δεν μπορούν να ακουστούν. Να ηγηθώ μιας ανεξάρτητης, υπερκομματικής, δημοκρατικής παράταξης που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία.

Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Μοναδικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου. Σέβομαι το έργο τόσο της Διοίκησης, όσο και των άλλων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας.

Έρχομαι για να ενώσω και όχι για να διχάσω. Πολίχνη, Σταυρούπολη και Ευκαρπία να γίνουμε ένα και όλοι μαζί να δώσουμε πνοή στο όνειρο μας για ένα Δήμο πρότυπο.  Στόχος μας είναι να μπολιάσουμε στη Διοίκηση την εμπειρία των παλαιοτέρων με τον δυναμισμό και την επιστημοσύνη των νέων. Να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές προσωπικότητες  του τόπου μας, που για διάφορους λόγους απέχουν μέχρι τώρα από τα κοινά. Να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του τόπου μας.

Όραμα μας να γίνουμε η ΑΛΛΑΓΗ που όλοι προσδοκούμε.

Ξεκινάμε!