Πα. Ιούλ 19th, 2024

Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη με πρωτότυπες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι το πνεύμα της Αγάπης, της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Είναι το φως που μας ωθεί να αφήσουμε στην άκρη την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.

Οι περσινές γιορτές μας βρήκαν να τηρούμε το πνεύμα του «Μένουμε Σπίτι», μαζί με τις οικογένειές μας και με συντροφιά ψηφιακές μορφές ψυχαγωγίας.

Φέτος ήρθε η στιγμή της παραδοσιακής Χριστουγεννιάτικης εξωστρέφειας, πάντα με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων προφύλαξης.

Η Ηλιούπολη θα υποδεχθεί τις φετινές γιορτές, ακόμα καλύτερα φροντισμένη και στολισμένη, όχι μόνο στο κέντρο της αλλά διαρκώς και σε περισσότερες πλατείες και γειτονιές – παλιότερα παραμελημένες – με πρωτότυπες εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους.

Σε επτά πλατείες της πόλης, Κεντρική Εθνικής Αντίστασης, Φλέμινγκ, Σικελιανού, Βεάκη, Κανάρια, Αναγνωσταρά & Ανεξαρτησίας, σε τρεις Παιδικές Χαρές, Δαμασκηνού, Παπαφλέσσα & Σκόπα και στο Θέατρο του Δημαρχείου, θα υπάρξουν ευχάριστες και ψυχαγωγικές εκπλήξεις:

Το «Άρμα των Χριστουγέννων» την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους στους δρόμους της πόλης, φουσκωτά παιχνίδια, καρουζέλ, πίστα με συγκρουόμενα, τρενάκια σε ράγες, ξύλινα σπιτάκια με δραστηριότητες, παιδικά παιχνίδια-κερματοδέκτες χαμηλού κόστους, οκτώ προβολές παιδικών ταινιών στο Θέατρο του Δημαρχείου, το μοναδικό «Πηγάδι των Ευχών, το «Άρμα και το Ταχυδρομείο του ΑγιοΒασίλη», το «Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού», παραστάσεις Καραγκιόζη, παραμύθια, μελομακαρονομαχίες, πειράματα με μαγικά φίλτρα, ξωτικά και σαπουνόφουσκες, face painting και μπαλόνια, η μασκότ «Ρούντολφ», το «Μαγικό Εργαστήρι Χιονιού», μια «Άμαξα με Άλογο» στους δρόμους, μουσικά γκρουπ, δημιουργικά παιδικά εργαστήρια και καμπ δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης και άλλα πολλά.

Όλοι μαζί θα χαρούμε τα Σύνολα των Μουσικών Εργαστηρίων στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, αλλά και στα Εμπορικά Κέντρα της πόλης με ύμνους και κάλαντα και τις μουσικές της Φιλαρμονικής του Δήμου μας στους δρόμους της πόλης. Σας προσκαλώ να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με φλόγα αγάπης στην καρδιά, να τηρήσουμε με τους αγαπημένους μας τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και με Ενσυναίσθηση και Πράξεις Αλληλεγγύης να χτίσουμε μια κοινωνία καλύτερη”, αναφέρει ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΗΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11 π.μ., στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο (Αλιμούντος 102). Ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Παλαιμάχων Ηλιούπολης και επίλεκτης ομάδας Παλαιμάχων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11:30 π.μ., στο Κλειστό Θέατρο του Δημαρχείου (Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα). Τα Σύνολα των Μουσικών Εργαστηρίων του Δήμου Ηλιούπολης μας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Φωνητικό Σύνολο και το Τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού των Μουσικών Εργαστηρίων μάς περιμένουν στα Εμπορικά Κέντρα της πόλης και μας προσφέρουν χειροποίητες δημιουργίες από το Παιδικό Εργαστήρι Ζωγραφικής:

7 μ.μ., Εμπορικό Κέντρο Ηλιοτρόπιο, στη Λεωφόρο Ειρήνης 30.

8 μ.μ., Εμπορικό Κέντρο στον πεζόδρομο της Μάρκου Μπότσαρη.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Εργαστήρι του Άι Βασίλη «μετακομίζει» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18).

Η Βιβλιοθήκη συνεργάζεται με τα Μουσικά και Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου.

«ΟΙ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ»

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 10 έως 11:30 π.μ.,

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ & 12 έως 1:30 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 10 έως 11 π.μ., ΓΙΑ ΠΡΟ-ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ

Κατασκευάζουμε με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα στολίδια από παρτιτούρες, φτιάχνουμε μικρές ορχήστρες με μουσικά όργανα και τραγουδάμε εορταστικές μελωδίες.

«ΔΩΡΟΣΤΟΛΙΔΙΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ 6 ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ Δίνουμε χρώμα σε φωτιστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες με την τεχνική του βιτρώ.

«ΓΟΥΡΙ-ΡΟΔΙ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ 9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Μετατρέπουμε εικαστικά τα φύλλα αλουμινίου, με κορδέλες και χάντρες σε σύμβολο καλοτυχίας για τη νέα χρόνια. «ΚΟΥΤΑΛΟΚΟΥΚΛΕΣ» ΤΡΊΤΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ, 11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ Εμείς ξυπνάμε τη φαντασία μας, μεταμορφώνουμε τις ξύλινες κουτάλες μας και παίζουμε μαζί τους.

«ΚΟΥΤΑΛΟΚΟΥΚΛΕΣ»

ΤΡΙΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Εμείς ξυπνάμε τη φαντασία μας, μεταμορφώνουμε τις ξύλινες κουτάλες μας και παίζουμε μαζί τους.

«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

, 11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε ημερολόγια για το 2022, εμπνευσμένα από έργα του Ματίς.

«ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΑΡΑΝΔΑΚΙΑ»

ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ

11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 8 ΕΤΩΝ

«ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ»

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11 έως 1 μ.μ., ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Οι καθρέφτες μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης.

«ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10 έως 11 π.μ. και 11:30 έως 12:30 μ.μ.,

ΓΙΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ

Εμψυχώτριες: Γκικοπούλου Γιούλη, Καλύβα Μαίρη, Κουτίβα Βαρβάρα και Χριστοπούλου Θεανώ. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ.: 210 9940699 (αρμόδια υπάλληλος Μαίρη Καλύβα).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12 το μεσημέρι.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κλαδά, ερμηνεύει πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα σε πλατείες της Ηλιούπολης, ξεκινώντας από το Δημαρχείο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:45 μ.μ., στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου). Καμπ δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ηλικίας 6 έως 12 ετών, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών – τις εργάσιμες ημέρες – με αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πληροφορίες: 6971560249 ή στην ιστοσελίδα athlitismos.dimosilioupolis.gr. Εγγραφές την Παρασκευή 17/12 και ώρα 5-8 μ.μ. και κατά τις ημέρες λειτουργίας του καμπ και ώρες 7:30-9:15 π.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο (Δαμασκηνού & Μεσσηνίας)

Σας προσκαλούμε στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων.

Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.

Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κλαδά.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«ΚΟΝΤΟΡΙΤΟ»

Animation | Έγχρ. | Διάρκεια: 88’ Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Ερωτευμένος με την όμορφη Γιαγίτα, ο ανέμελος Κοντορίτο έχει μπει στο μάτι της μητέρας της Τρεμεμπούντα. Όταν όμως εκείνη απάγεται από εξωγήινους, είναι ο μόνος που μπορεί να τη φέρει πίσω και να σώσει τον πλανήτη.

ΠΕΜΠΤΗ 23/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«ΟΝΕΙΡΟΜΠΕΛΑΔΕΣ»

Animation 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 81’

Η 12χρονη Μίνα διαπιστώνει έκπληκτη πως μπορεί να επισκέπτεται το χώρο «κατασκευής» των ανθρώπινων ονείρων και μέσω αυτού επιχειρεί να ελέγξει το υποσυνείδητο της ενοχλητικής θετής αδελφής της Τζένι επισκέπτεται τον χώρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00

«ΕΛΙΟΤ: Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΑΡΑΝΔΟΣ»

Animation | Έγχρ. | Διάρκεια: 89’ Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Όταν ένας από τους τάρανδους του Άγιου Βασίλη ξαφνικά ανακοινώνει ότι αποσύρεται, πρέπει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Έλλιοτ και ο καλύτερος του φίλος αποδεικνύονται ότι είναι ιδανικοί για τη δουλειά. Ετοιμαστείτε να αγαπήσετε τον Έλλιοτ, τον πιο μικρό τάρανδο με την πιο μεγάλη καρδιά που θα σας φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 12:00

«ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (FROZEN II)»

Animation 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 103’ Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Ακούγοντας μια απόκοσμη φωνή να την καλεί από τον μακρινό Βορρά, η βασίλισσα Έλσα ξεκινά μαζί με τους Άννα, Κριστόφ και Όλαφ ένα ταξίδι στο Μαγεμένο Δάσος, όπου κρύβεται το μυστικό της καταγωγής της και η αιτία που κινδυνεύει το βασίλειο της Άρεντελ από τα στοιχεία της φύσης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«TO ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

Ένας μικρός αλλά γενναίος γάιδαρος πιστεύει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από το να εργάζεται στο μύλο. Μια μέρα βρίσκει το θάρρος να αποδράσει και να ξεκινήσει μια μοναδική περιπέτεια. Ακολουθώντας το Αστέρι, ξεκινούν ένα απίστευτο ταξίδι, το οποίο τους οδηγεί να γίνουν οι ηγέτες της σπουδαιότερης ιστορίας που ειπώθηκε ποτέ, τα πρώτα Χριστούγεννα.

ΤΡΙΤΗ 28/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ»

Animation | Έγχρ. | Διάρκεια: 105’

Ο Μανγκού είναι ένας ανέμελος γαϊδαράκος που από τύχη θα καταλήξει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου της Αζαντναγκάρ, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν ξέρει όμως ότι οι εκλογές είναι πλεκτάνη της αλεπούς, δολοπλόκου συμβούλου του βασιλιά, η οποία έχει τα δικά της, σκοτεινά κίνητρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«SOUL»

Animation 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100’

Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής στο γυμνάσιο, πάθος του όμως είναι η τζαζ. Έτοιμος να δοκιμαστεί ως μέλος μιας περιζήτητης μπάντας, θα πέσει θύμα ατυχήματος και θα βρεθεί παγιδευμένος ανάμεσα σ’ αυτήν και την επόμενη ζωή.

ΠΕΜΠΤΗ 30/12, ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

«ΛΑΣΙ, ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ»

Περιπέτεια 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 96’

Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του Λάσι είναι αχώριστοι φίλοι, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας αναγκάζουν την οικογένεια του μικρού να αποχωριστεί προσωρινά το αγαπημένο της κατοικίδιο. Όμως η Λάσι θα δραπετεύσει από το καινούργιο της σπιτικό και θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι για να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12/2021 Πλατεία Φλέμινγκ – Τελετής Έναρξης 17:00 – 20:00 17:00

Ο παρουσιαστής υποδέχεται μικρούς και μεγάλους και η γιορτή ξεκινά!

17:30 – 18:30 Bubble show με σαπουνόφουσκες.

18:30 – 19:00 Aναβίωση των παραδοσιακών Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών.

19:00 Άφιξη Αγ. Βασίλη με το άρμα του.

Τα παιδιά και οι μεγάλοι μπορούν να φωτογραφηθούν και να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

ΠΕΜΠΤΗ 23/12/2021 Πλατεία Βεάκη

17:00 – 20:00 17:00 – 18:00 Kυνήγι Χριστουγεννιάτικου θησαυρού.

18:00 – 19:00 Mascot show- μασκότ που θα διασκεδάσει παιδιά και ενίληκες.

19:00 – 20:00 Christmas Dance party με εκπλήξεις και δώρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/12/2021 18:00 – 22:00

Το άρμα των Χριστουγέννων στους δρόμους της πόλης.

ΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 25/12/2021 18:00 – 22:00

Το άρμα των Χριστουγέννων στους δρόμους της πόλης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/12/2021 Πλατεία Σικελιανού 17:00 – 20:00 17:00 – 18:00

Παιχνίδι των αισθήσεων. Η ακοή, η όραση, η γεύση, η αφή και η όσφρηση. Πέντε αισθήσεις και παιχνίδια με τα παιδιά ώστε να τις γνωρίσουν καλύτερα.

18:00 – 19:30 Θεατρική παράσταση: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

19:30 – 20:00 Το κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου θησαυρού με δώρα και σοκολατονοστιμιές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12/2021 Παιδική Χαρά Δαμασκηνού (κολυμβητήριο) 17:00 – 20:00

17:00 – 18:00 Πόνυ στην φάρμα των Χριστουγέννων.

17:00 – 19:00 Γράμμα στον Άγιο Βασίλη και face painting.

18:00 – 19:00 Χριστουγεννιάτικες Παντομίμες.

19:00 – 20:00 Dance Battles.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12/2021 Παιδική Χαρά οδού Σκόπα 17:00 – 20:00

17:00 – 18:00 Μελομακαρονομαχίες: διαγωνισμοί με αγόρια και κορίτσια!

18:00 – 19:00 Τροχός πηλού: εικαστικό εργαστήρι με τροχό και τεχνίτη που θα διδάξει πως κατασκευάζονται τα πήλινα αντικείμενα.

19:00 – 20:00 Το παραμύθι του Άγιου Βασίλη, ο οποίος αφηγείται στους μικρούς φίλους την ιστορία της ζωής του.

ΠΕΜΠΤΗ 30/12/2021 Πλατεία Αναγνωσταρά 17:00 – 20:00

17:00 – 18:00 Αναβίωση παραδοσιακών ελληνικών παιχνιδιών της επαρχίας.

18:00 – 19:30 Καραγκιόζης: Θέατρο σκιών.

19:30 – 20:00 Φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και παντομίμα με τα ξωτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 – ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 18:00 – 22:00

Το Άρμα των Χριστουγέννων στην Ηλιούπολη στους δρόμους της πόλης.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 01/01/2022 18:00 – 22:00

Το Άρμα των Χριστουγέννων στην Ηλιούπολη στους δρόμους της πόλης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022 17:00 – 20:00

Παιδική χαρά οδού Παπαφλέσσα.

17:00 – 18:00 Αφήγηση παραμυθιών με τον Σοφό Παραμυθά των Χριστουγέννων.

18:30 – 20:00 Πειράματα με μαγικά φίλτρα των ξωτικών! Μια μοναδική παράσταση!

18:00 – 19:00 Face painting art.

19:00 – 20:00 Η μασκότ Ρούντολφ διασκεδάζει με κέφι και χαρά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/01/2022 17:00 – 20:00 Πλατεία Ανεξαρτησίας.

17:00 – 18:00 Διασκεδαστικό εργαστήρι χιονιού.

18:00 – 19:00 Άμαξα με άλογο κάνει βόλτες τις οικογένειες της Ηλιούπολης.

19:00 – 20:00 Πάρτι λήξης! Ανιματέρ και μικροί φίλοι αποχαιρετούν τις γιορτές!