Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσε παιχνίδια για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για το «Χαμόγελο του Παιδιού» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για δύο ημέρες στην είσοδο του κτιρίου υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, πολίτες αλλά και υπάλληλοι της Περιφέρειας αγκάλιασαν τη δράση και πρόσφεραν απλόχερα παιχνίδια για τα παιδιά που υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Έγραψαν ευχές και στόλισαν με αυτές το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αγάπης» που είχε στηθεί στον χώρο. Παράλληλα απέκτησαν χειροποίητα προϊόντα με το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και χριστουγεννιάτικα δώρα από το φιλανθρωπικό Βazaar.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερεάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου τόνισε: «Δεν είναι ο πλούτος που λείπει σε αυτόν τον κόσμο, είναι το μοίρασμα. Εάν υπάρχει ένα παιδί το οποίο έχει στερηθεί την αγάπη την αγκαλιά και έχει κακοποιηθεί, γίνεται ένας επικίνδυνος ενήλικας. Εμείς προσπαθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, αυτό να το αποτρέψουμε».

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Μήττας σημείωσε πως «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται δίπλα σε φορείς που χρειάζονται στήριξη όλο το χρόνο. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θέλουμε να χαρίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Οι εκπρόσωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που «για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και συνέβαλε στην προσπάθεια κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια».

Τη δράση πλαισίωσαν με τη μουσική τους οι Λευτέρης και Χρήστος Αγγουριδάκης, η Μαριάννα Πητούλα και η Αλεξάνδρα Τσιάρα.