Πα. Απρ 26th, 2024

Παρουσία του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια των αθλητικών γηπέδων στον οικισμό Αργιθέα

Πρόκειται για γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5, βόλεϊ, τένις και μπάσκετ τα οποία αποκαταστάθηκαν και αποδόθηκαν εκ νέου στους κατοίκους της περιοχής με δωρεά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου μετά από ενέργειες του Δημάρχου Παιανίας.

 «Δεν κάνουμε τίποτε άλλο από τα αυτονόητα που υποχρεούται να κάνει κάθε δημοτική αρχή σε μια περίοδο η οποία πραγματικά είναι δύσκολη. Κατά την οποία ο Δήμος αντιμετωπίζει μεγάλη υποστελέχωση ενώ καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν» σχολίασε ο Δήμαρχος Παιανίας κ.  Ισίδωρος Μάδης κατά τον αγιασμό των γηπέδων εξαίροντας τη σημασία των συνεργειών. «Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση για έναν αιρετό να βλέπει ότι γίνονται πράγματα, μικρά και μεγάλα» συμπλήρωσε, ευχαριστώντας τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη συνδρομή του. «Στον Δήμο Παιανίας έχει δώσει διαχρονικά πολλά πράγματα, κάποια από αυτά φαίνονται και άλλα όχι» συνέχισε σημειώνοντας πως είναι οι δεύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις που ανακατασκευάζονται με χορηγία του κ. Μαρτίνου. Ο κ. Ισίδωρος Μάδης τόνισε πως χωρίς τα ιδιωτικά κεφάλαια δεν θα μπορούσαν να έχουν υλοποιηθεί πολλές από τις μελέτες ώστε να γίνουν έργα μέσω χρηματοδότησης, τόσο λόγω των περιορισμένων οικονομικών διαθεσίμων του Δήμου Παιανίας όσο και λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται.

Ο Δήμαρχος Παιανίας κάλεσε τους κατοίκους του οικισμού Αργιθέα να συμμετάσχουν στην απογραφή δυναμώνοντας τον δήμο. «Όσο περισσότεροι απογραφούμε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τα έργα που θέλουμε να κάνουμε μελλοντικά» επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Αργιθέας κ. Παντελής Βαλσαμόπουλος έκανε λόγο για υποδειγματική συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας σημειώνοντας πως «τέτοιου είδους συνεργασίες είναι αυτές που οδηγούν σε συγκεκριμένα έργα, όπως αυτό που βλέπουμε, και τα έργα αυτά αποτελούν κεφάλαιο για την περιοχή και τους κατοίκους της». «Κύριε δήμαρχε, κύριε Μάδη, επιτρέψτε μου να γνωστοποιήσω ότι χωρίς τις δικές σας ενέργειες δεν θα γινόταν το έργο αυτό» συμπλήρωσε.

Μετά το κόψιμο της κορδέλας, ο Δήμαρχος Παιανίας εγκαινίασε και πρακτικά τα γήπεδα ρίχνοντας το πρώτο σουτ το οποίο και απέκρουσε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας.