Featured

Εμβολιασμένοι το 80% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το 20,39% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες είναι υπόχρεο σε rapid test, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά.

Σε αριθμούς αυτό “μεταφράζεται” ότι στην εν λόγω εξέταση υποχρεώνονται οι 207 από τους συνολικά 1.015 υπαλλήλους.

Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες, με αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν η περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης και της εφαρμογής των πρωτοκόλων εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ζητήθηκε από τους διευθυντές των υπηρεσιών να συστήσουν προς τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά και να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποτροπής διάδοσης του νέου κορονοϊού.

Tα αναλυτικά στοιχεία για τους υπαλλήλους ανά Περιφερειακή Ενότητα -τα οποία μεταβάλλονται κάθε εβδομάδα, με βάση τη ροή των εμβολιασμών ή της νόσησης- μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Τελευταία άρθρα

Νότιο Πήλιο: Αναβάθμιση λιμενικών υποδομών

Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον Λιμένα Κάτω Γλυφούρας (πρώην Ναυτικές Σχολές).

11 λεπτά ago

Η Ιθάκη διεκδικεί, επιμένει και κερδίζει

Το δίκαιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης έγινε αποδεκτό.

31 λεπτά ago

191.654,40€ για αντιπυρική προστασία του Δημοτικού Δάσους Φιλιππιάδας

Δημιουργούνται σήμερα οι υποδομές που θα προστατεύσουν τον τόπο αύριο.

1 ώρα ago

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στα σχολεία Ραφήνας- Πικερμίου

Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία στο…

1 ώρα ago

Οι νέοι της Καλαμάτας αλλάζουν την πόλη τους

Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στο Youth Climate Action Fund του Bloomberg Philanthropies.

1 ώρα ago

Εξαιρούνται κυρώσεων του ΥΠΟΙΚ οι ΟΤΑ

Εκτός «κάδρου» αφήνει τους προϊσταμένους δήμων και Περιφερειών, αναφορικά με τις κυρώσεις για μη εμπρόθεσμη…

2 ώρες ago