Featured

Θεσσαλονίκη: Δημοτικοί αστυνομικοί έγιναν ζωγράφοι – Μεταμόρφωσαν τον εξωτερικό χώρο του βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός»

Το κοινωνικό πρόσωπό της έδειξε για ακόμη μία φορά η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Το πρωί του Σαββάτου γυναίκες και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας αποχωρίστηκαν τις στολές με τις οποίες τους έχουμε συνηθίσει κι έπιασαν τα ρολά και τα πινέλα στο πλαίσιο μιας δράσης για καλό σκοπό, για να καθαρίσουν και να βάψουν εξωτερικούς τοίχους του δημοτικού βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός” που ήταν καλυμμένοι με κακώς εννοούμενα γκράφιτι.

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απευθύνοντας παράλληλα μια έκκληση: “Αυτήν την όμορφη εικόνα που βλέπουμε σήμερα, ας τη διατηρήσουμε”.

“Υπάρχουν άλλοι τρόποι, άλλοι χώροι έκφρασης, διαμαρτυρίας. Τον χώρο αυτό σε ένα ίδρυμα που κάνει τόσο σημαντική δουλειά, ας τον κρατήσουμε καθαρό, ας τον κρατήσουμε όμορφο”, τόνισε ο κ. Ζέρβας.

“Είμαστε εδώ, για να αποδείξουμε τι πραγματικά προσφέρει η Δημοτική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο”, ανέφερε από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, τονίζοντας ότι οι κοινωνικές δράσεις της υπηρεσίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

“Η δράση στον ‘Άγιο Στυλιανό’ εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα και προσανατολισμού της υπηρεσίας”, υπογράμμισε κι ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή προσφέρθηκαν από την εταιρεία ISOMAT. “Με πολλή χαρά, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Δημοτικής Αστυνομίας για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο του Δήμου μας όποτε μας ζητηθεί και με κάθε τρόπο”, ανέφερε η υπεύθυνη επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ISOMAT Αθηνά Νουσιοπούλου.

Τελευταία άρθρα

1o Φεστιβάλ Εθελοντισμού από την Περιφέρεια Αττικής

Συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Αθηναίων.

5 λεπτά ago

Ενεργειακή αναβάθμιση για το 20ό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.

24 λεπτά ago

Λάρισα: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πράσινο Σημείο

Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.

40 λεπτά ago

Το μπάσκετ με αμαξίδιο επιστρέφει δυναμικά στην καρδιά της Αθήνας

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…

60 λεπτά ago

81 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζακύνθου μέσω ΑΣΕΠ

Έμφαση δίνεται στην εντοπιότητα.

1 ώρα ago

2.000 νέα φυτά και 1.100 τ.μ. γκαζόν στην πλατεία Κλαυθμώνος

Πιο πράσινη και φιλική για τους κατοίκους του κέντρου της πόλης είναι η πλατεία Κλαυθμώνος,…

2 ώρες ago