Σα. Απρ 20th, 2024

Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης στηρίζει την υποψηφιότητα Νίκα για την Πελοπόννησο

Μετά την δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας, του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τον π. υφυπουργό της ΝΔ, Γιάννη Λαμπρόπουλο, την αμέριστη σήριξη του για τον «εκλεκτό» της ΝΔ εξέφρασε και ο π. βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

Ο κ. Σαμπαζιώτης εξήρε το έργο του Παναγιώτη Νίκα στον δήμο της Καλαμάτας, αλλά και το ήθος και την πολυετή αυτοδιοικητική εμπειρία του.

Διαβάστε την ολόκληρη ανακοίνωσή του:

«Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 σε σχέση με όλες τις προηγούμενες δεν έχουν καμία σχέση. Η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες. Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα και να ακολουθήσουμε μία καλύτερη πορεία που σίγουρα μας αξίζει. Με μπροστάρη τον Παναγιώτη Νίκα είναι σίγουρο πως η περιφέρεια θα απογειωθεί, κάτι που το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του. Ο Παναγιώτης Νίκας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει ικανότητες, εμπειρία, και γνώσεις κάτι που το αναγνωρίζουν ακόμη κι αντίπαλοί του δημοσίως.

Συγχαίρω τον φίλο Παναγιώτη Νίκα για την απόφασή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, συμπαρατάσσομαι στον αγώνα του, και στηρίζω την υποψηφιότητα του με όλες μου τις δυνάμεις. Πιστεύω πως με περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα θα δημιουργήσουμε μία Περιφέρεια όπως την ονειρευόμαστε και θα διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας»