Πε. Μαρ 28th, 2024

Συγκινητική πρωτοβουλία: Το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε βιβλία στα παιδιά στον Αρχάγγελο Ρόδου (Εικόνες)

Άμεση η ανταπόκριση

Με νέα βιβλία εμπλουτίστηκε η βιβλιοθήκη που φέρει το όνομα του αείμνηστου πολιτικού, Δημήτρη Κρεμαστινού, στη δημοτική ενότητα του Αρχαγγέλου στη Ρόδο.

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στο Α’ δημοτικό σχολείο και έχρηζε παρεμβάσεων για την αναβάθμισή της.

Στοχευμένη βοήθεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε στοχευμένη βοήθεια από το πρωθυπουργικό γραφείο υπό τον κ. Δημητριάδη, που απάντησε θετικά και συνέδραμε στην προσπάθεια για την οποία αναζητούνταν λύση.

Από εξειδικευμένο προσωπικό

Με τη φροντίδα του Μαξίμου εστάλησαν στο νησί εκατοντάδες βιβλία που εστιάζουν σε εκπαιδευτικό, ιστορικό, πολιτιστικό αλλά και μυθιστορηματικό περιεχόμενο, ενώ η επιλογή τους έχει πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό καθηγητών.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς»

«Παραλάβαμε σήμερα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης Δημήτρης Κρεμαστινός που βρίσκεται στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου. Θερμές ευχαριστίες στην Υφυπουργό Τουρισμού κ. Ζαχαράκη Σοφία για την παρέμβασή της, στον Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη Γρηγόριο και στην Ειδική Συνεργάτιδα κ. Διαμαντή Μαρία για την άμεση ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε σε μία γόνιμη συνεργασία για το καλό των παιδιών μας. Ευχαριστούμε θερμώς», σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαγγέλου, Νικόλαος Διμέλης.