Πε. Μαρ 28th, 2024

Τάκης Θεοδωρικάκος: Στον δήμο Ασπροπύργου η πρώτη επίσκεψη ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Από τις πρώτες επισκέψεις που έκανε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ήταν ο δήμος Ασπροπύργου και ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  Μιχάλη Καραμαλάκη.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. και των Αντιδημάρχων, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέπτυξε τους βασικούς του στόχους, δηλαδή την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις, καθώς και τη προστασία της ζωής και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».

Τον κ. Θεοδωρικάκο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου,  Νικόλαος Μελετίου, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του και στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, ιδιαίτερα για τα προβλήματα ασφαλείας. Οι δυο τους συμφώνησαν για την από κοινού συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας, της έννομης τάξης, της ανάπτυξης κοινωνικών υπηρεσιών και κάθε κυβερνητικής πρωτοβουλίας προς την κατεύθυνση αυτή.