Πα. Μαρ 29th, 2024

Στα «κάγκελα» η Αναγνωστοπούλου για την υποψηφιότητα Βασιλειάδη στην Αχαΐα

Στα μαχαίρια είναι η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ η σύρραξη αναμένεται να γενικευτεί, καθώς η απειλή Βασιλειάδη δεν αρέσει στους εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος στην Αχαΐα, ούτε σε όσους φιλοδοξούν να έχουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο με ελπίδα εκλογής.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις του υφυπουργού να θέσει υποψηφιότητα στην Αχαΐα για τις επόμενες εκλογές, εκμεταλλευόμενος την καλή του σχέση με επιχειρηματικούς και αθλητικούς παράγοντες, που έγιναν ακόμα πιο θερμές μετά την ανάληψη από την πλευρά της Πάτρας της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα ο κ. Βασιλειάδης και η κ. Αναγνωστοπούλου έγινε έξαλλη, ενώ πληροφορίες λένε ότι… ενόχλησε και τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα.

Στην υπόθεση παρενέβη πυροσβεστικά ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, που προσπάθησε να μεταφέρει την κόντρα στα όργανα του κόμματος, λέγοντας ότι αυτά θα πρέπει να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι η απόφαση έχει ληφθεί από πάνω και ότι η υποψηφιότητα έχει «κλειδώσει». Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα «βράζει». Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θεωρείται μόνο από τη Σία Αναγνωστοπούλου ουρανοκατέβατος. Θεωρείται και από τους άλλους βουλευτές και από πολλά στελέχη πρόκληση η υποψηφιότητά του στην περιοχή, που θα «κόψει» μία θέση από το ψηφοδέλτιο.