Πε. Απρ 25th, 2024

Ο Αυγενάκης «μαζεύει» την Πελοπόννησο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης αναλαμβάνει τον συντονισμό και την συσπείρωση της παράταξης εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το διαγραμματειακό της Πειραιώς με αποκλειστικό θέμα την… Πελοπόννησο.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, αλλά και οι εξορμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συγκεκριμένη περιφέρεια, όπου, λόγω παράδοσης, το αποτέλεσμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι των εντυπώσεων τη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, που θα στηριχθεί από τη Ν.Δ., εκτός των άλλων, να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους «γαλάζιους» συνοδοιπόρους του νυν περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, προκειμένου να συσπειρώσει το σύνολο των νεοδημοκρατικών δυνάμεων.

Ενδεικτική των προθέσεων της ηγετικής ομάδας ήταν η συνάντηση που είχε προ ημερών με μερίδα εξ αυτών ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να τους εκπέμψει το αντίστοιχο -αυστηρό- μήνυμα. Πάντως, το ενδεχόμενο διαγραφών να ξέρετε ότι είναι στο πρόγραμμα στην προκειμένη περίπτωση.