Featured

Δήμος Μετεώρων: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Σινάνης

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Μετεώρων η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου, Χρήστου Σινάνη. Ο Χρήστος Σινάνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του, τρεις κόρες και ένα πλούσιο έργο το οποίο θα μείνει παρακαταθήκη στον Δήμο Μετεώρων. Σύμφωνα με tameteora.gr, τρεις εβδομάδες πριν είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Σινάνης

Ο Χρήστος Ν. Σινάνης γεννήθηκε το 1955 στη Διάβα Καλαμπάκας και είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του Νικολάου και της Βασιλικής Σινάνη. Τελείωσε το Γυμνάσιο Καλαμπάκας και στη συνέχεια σπούδασε Φαρμακευτική. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1994 όταν εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Διάβας.

Το 1998 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καλαμπάκας με το Συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος. Το 2002 εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα. Υπήρξε πρόεδρος του Β΄ Ιστορικού Συνεδρίου (2002) καθώς επίσης και του Γ΄ Ιστορικού Συνεδρίου (2007).

Διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών  του θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σταγών». Το 2014 εξελέγη Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων. Υπήρξε επί σειρά ετών στενός συνεργάτης με τον πρώην Πρόεδρο της Διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου Δημήτρη Βουρλίτση, όπου η σύζυγός του Μαρία είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του στο Δήμο Μετεώρων.

Τελευταία άρθρα

Κάθετα αντίθετος σε ανεμογεννήτριες στη Ρόδο ο Αλ. Κολιάδης

Αντίθετος σε κάθε συζήτηση για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο νησί και ιδιαίτερα στην περιοχή της…

5 λεπτά ago

Βελτίωση πρόσβασης σε 31 προσκυνηματικούς χώρους της Π.Ε. Ηλείας

Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

9 λεπτά ago

Απολογισμός τριμήνου από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Εκτενή αναφορά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση για το Δίστομο έκανε ο Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο…

25 λεπτά ago

Ανησυχητικά τα στοιχεία για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Καλαμαριά

Συγκαταλέγεται στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Προβληματισμένη η Δήμαρχος.

31 λεπτά ago

Προετοιμασίες για τον 4ο Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης

Για μία ακόμη χρονιά υποδέχεται τον Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης ο δήμος ΒΒΒ, που βρίσκεται…

38 λεπτά ago

Η καταστατική θέση των αιρετών προτεραιότητα της ΕΝ.Δ.Α

Η καταστατική θέση των αιρετών, δεδομένου ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περιλαμβάνει ελάχιστες προβλέψεις για…

53 λεπτά ago