Πα. Απρ 26th, 2024

Το δώρο για το Πάσχα που συγκίνησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκο Πέππα

Ένα ιδιαίτερο δώρο ενόψει των εορτών του Πάσχα έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής, Νίκος Πέππας ο οποίος δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πασχαλινό αυγό που έφτιαξαν τα παιδιά του Παμμακαρίστου με τον κ. Πέππα που είναι γνωστή η ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, έκανε σχετική ανάρτηση λέγοντας: «Το πρώτο συμβολικό δώρο του Πάσχα έφτασε στο γραφείο μου από τα παιδιά της Παμμακαρίστου. Κάθε παιδι είναι σημαντικό και οφείλουμε, ο καθένας όπως μπορεί, να υποστηρίζουμε καθημερινά τα δικαιώματα τους και να στεκόμαστε στο πλευρό τους»

To Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» είναι Ν.Π.Ι.Δ., μη κερδοσκοπικό, ειδικώς φιλανθρωπικό, που προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα, από το 1978 που αναγνωρίστηκε επίσημα από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» αποτελεί τη μετεξέλιξη των «Παιδικών Εξοχών ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ», που είχαν ιδρυθεί αρχικά, το 1945, από την Καθολική Εξαρχία Αθηνών.