Πα. Απρ 19th, 2024

Η Μύκονος παράδειγμα στην υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης – Έπισκεψη του αντιδημάρχου Ζουγανέλη – Μπαλτά στη Μονεμβασία

Τη Μονεμβασία επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Μιχάλης Ζουγανέλης.

Ο κ. Ζουγανέλης συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο από τον οποίο και ενημερώθηκε για το υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ στο Κάστρο και τον τρόπο συνδέσεων των ακινήτων με το δίκτυο.

Σημειώνεται ότι μέσα από τις πρωτοβουλίες του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά εκτελούνται στη Μύκονο έργα υπογειοποίησης του ηλεκτρικού δικτύου στον παραδοσιακό οικισμό του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη της Μυκόνου και το Κάστρο της Μονεμβασίας είναι αρχαιολογικοί χώροι, ενώ ο οικισμός του Κάστρου της Μονεμβασιάς είχε υπόγειο ηλεκτρικό δίκτυο από την αρχή της ηλεκτροδότησής του, ενώ το 2006 ανανεώθηκε στο σύνολό του, όπως ανέφερε ο κ. Χριστάκος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Ζουγανέλης συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ Μολάων Χρήστο Καρακίτσο, όσο και με την αρχαιολόγο κα Γιώτα Σκάγκου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Μονεμβασίας Παναγιώτη Γράφο και τον ηλεκτρολόγο κ. Διαμαντάκη.