Τε. Απρ 24th, 2024

Καθοριστική η παρέμβαση Τεντόμα για την επαναφορά της γραμμής 051 – Συνάντηση με τον Καραμανλή

Με συντονισμένες ενέργειες του δήμου Αθηναίων και προσωπικά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, η επαναφορά της λεωφορειακής γραμμής 051 (Ακαδημία Πλάτωνος – Κέντρο), είναι γεγονός.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο ο Χρήστος Τεντόμας «πήρε πάνω του», φτάνοντας μέχρι και στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να υλοποιηθεί.

Ο Χρήστος Τεντόμας εισηγήθηκε το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, όπου έγινε ομόφωνα δεκτό. Μάλιστα πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής που και ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η δήλωση του Χρήστου Τεντόμα για την επαναφορά του δρομολογίου 051 από την 1η Μαρτίου:

«Μετά από συνεχείς πιέσεις σε όλους τους αρμόδιους φορείς, εισήγησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας που έγινε ομόφωνα δεκτή και αποκορύφωμα τη γόνιμη συνάντηση που είχα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την επαναφορά του δρομολογίου 051 (Ακαδημία Πλάτωνος – Κέντρο), από την 1η Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μου από την Ακαδημία Πλάτωνος – όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα – και είμαι υπερήφανος που όλοι μαζί το καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε, με κάθε τρόπο, να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό για την βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας».