Ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, αξίας 350.000 ευρώ, θα προμηθεύσει με δαπάνες της η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.
Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε χθες (12/1) στο γραφείο του τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργο Καμπούρη και τον νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά και του ειδικού συμβούλου Γιώργου Σίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά.
Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Με χαρά ανακοίνωσα σήμερα στον εξαιρετικό επιστήμονα κ. Μπαιραμίδη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καμπούρη την απόφαση μου για να προμηθεύσει η Περιφέρεια το Νοσοκομείο με ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, το οποίο θα διευκολύνει τον γιατρό στις επεμβάσεις του αλλά θα προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια στους ασθενείς. Τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν να κάνουν με την υγεία των συνανθρώπων μας και μπορούν να σώσουν ζωές είμαστε υποχρεωμένοι να τις προχωράμε άμεσα και να τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».
Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
Διαβάστε για τις εργασίες που έγινες και όσες πρόκειται να γίνουν.
Σ. Οφείδης: "Αλλάζουμε άρδην το σύνολο των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Κατερίνης".
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού.
Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες υποδέχεται τον Σεπτέμβριο του…
Στόχος είναι η ενίσχυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών.