Featured

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο αξίας 350.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, αξίας 350.000 ευρώ, θα προμηθεύσει με δαπάνες της η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε χθες (12/1) στο γραφείο του τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργο Καμπούρη και τον νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά και του ειδικού συμβούλου Γιώργου Σίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με χαρά ανακοίνωσα σήμερα στον εξαιρετικό επιστήμονα κ. Μπαιραμίδη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καμπούρη την απόφαση μου για να προμηθεύσει η Περιφέρεια το Νοσοκομείο με ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, το οποίο θα διευκολύνει τον γιατρό στις επεμβάσεις του αλλά θα προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια στους ασθενείς. Τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν να κάνουν με την υγεία των συνανθρώπων μας και μπορούν να σώσουν ζωές είμαστε υποχρεωμένοι να τις προχωράμε άμεσα και να τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Share

Τελευταία άρθρα

Περιοδεία Βρούτση στις Σέρρες – 16,5 εκ. ευρώ για αθλητικές υποδομές

Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

5 λεπτά ago

Ανοικτό στο κοινό το κολυμβητήριο Ναυπλίου

Διαβάστε για τις εργασίες που έγινες και όσες πρόκειται να γίνουν.

41 λεπτά ago

Eπενδυτικό πρόγραμμα άνω των 80 εκ. ευρώ από την ΔΕΥΑ Κατερίνης

Σ. Οφείδης: "Αλλάζουμε άρδην το σύνολο των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Κατερίνης".

1 ώρα ago

Πάργα: Στολίδι το Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού.

2 ώρες ago

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Πλούσιος Σεπτέμβριος με πολιτισμό, αθλητισμό και κοινωνική προσφορά

Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες υποδέχεται τον Σεπτέμβριο του…

2 ώρες ago

Σύγχρονος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός στο Γ.Ν. Άρτας

Στόχος είναι η ενίσχυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών.

2 ώρες ago