Αντιγονικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapidtests) κρουσμάτων κοροναϊού σε εργαζόμενους στις υπηρεσίες του δήμου Κατερίνης διενεργήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο, από κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού μετάδοσης του ιού.
Η διαδικασία οργανώθηκε από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και υλοποιήθηκε από νοσηλευτικό και άλλο στελεχιακό δυναμικό του ΕΟΔΥ.
Ειδικότερα, υπό άρτιες υγειονομικές συνθήκες, με τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα Κώστα Λιακόπουλου και της προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Μαρίζας Αντωνακοπούλου, διενεργήθηκαν 106 συνολικά tests,τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά.
Βασικός σκοπός των τεστ ταχείας ανίχνευσης είναι η πρόληψη, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και με στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, στις 11:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…
Ο Δήμος Φαρσάλων πραγματοποιεί αυτές τις μέρες απολυμάνσεις με παρεμβάσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους…
Δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των Διαποντίων Νήσων και τη νεολαία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Θα λειτουργεί καθημερινά έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 19:30 έως 22:30.
Ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ανατολίτικης και μεσογειακής μουσικής