Τρ. Μαρ 19th, 2024

Θετικός στον κοροναϊό ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης

Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Tο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μπακογλίδη:

«Επειδή δεν καλύπτομαι πίσω από την ανωνυμία, διαγνώστηκα θετικός στον κοροναϊό.

Τήρησα όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τη διαφύλαξη της υγείας μου και της δημόσιας υγείας. Χθεσινό δημοσίευμα του Thestival ανακοινώνει ότι είμαι θετικός και αναφέρει ταυτόχρονα ότι δέχτηκα επικρίσεις για την πρότασή μου για τη δια ζώσης διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων.

Λυπάμαι πολύ για την αθλιότητα και την έλλειψη ήθους και αξιοπρέπειας τόσο του πομπού της είδησης όσο και του συντάκτη της. Είμαι η πρώτη δημοτική δύναμη στην αντιπολίτευση και εδώ και μήνες υποστηρίζω ότι τα δημοτικά συμβούλια πρέπει να γίνονται δια ζώσης – προβλέπεται από σχετική εγκύκλιο του Υπ.Εσωτερικών – τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και όχι μέσα από τηλεδιασκέψεις, για να καλύπτει η διοίκηση του Δήμου την αδυναμία της.

Σημειώνω ότι και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης συνηγορούν σε αυτό. Δε θα τολμούσα σε αυτή τη χρονική στιγμή όντας θετικός να ζητήσω δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης και να θέσω σε κίνδυνο τους συναδέλφους μου και τους συμπολίτες μου. Η διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς δε σέβεται θέματα υγείας και επιλέγει να λασπολογεί και να δυσφημεί προκειμένου να καλύπτει την ανεπάρκειά της στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Βιώνουμε δύσκολες εποχές λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας και τα παραπολιτικά παιχνίδια δεν έχουν θέση. Η δε δημοσιογραφική αξιοπιστία επιβάλλει μια έρευνα σε σχέση με τα γεγονότα και τις πηγές από όπου εκπορεύονται».