Σε καραντίνα ο δήμαρχος Νέστου: Θετικοί στον κοροναϊό ο αδερφός και ο ανιψιός του – Αρνητικό το δικό του τεστ

Αρνητικό βγήκε το τεστ κοροναϊου στο οποίο υποβλήθηκε ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης καθώς βρέθηκαν θετικά συγγενικά του πρόσωπα. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποίησε ο ίδιο ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε ότι παρά το αρνητικό τεστ πρέπει να παραμείνει σε περιορισμό για 7 ημέρες, το λιγότερο.

Ένα φαγοπότι σε χωριό του δήμου Νέστου ήταν η αιτία να μπει ο Δήμος στον «χάρτη» των κρουσμάτων. Μάλιστα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο δήμαρχος Νέστου ανέφερε ότι στο εν λόγω φαγοπότι συμμετείχαν και φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη, ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά «να προστατεύσουν τους μεγαλύτερους, συναισθανόμενα την κοινωνική τους ευθύνη και το χρέος τους προς τους γηραιότερους».

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος έχουν βρεθεί θετικοί, ο αδελφός του και ο ανιψιός του.

Θετικός στον ιό και παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης
Θετικό «βγήκε» το τεστ για Covid-19 στο οποίο υπεβλήθη παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020 θα υποβληθεί σε τεστ για τον ιό όλη η ομάδα, με τα αποτελέσματα να κρίνουν και τη διεξαγωγή ή μη της αναμέτρησης με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Ο παίκτης βρίσκεται σε καραντίνα στην οικεία του, ενώ η ακαδημία της ομάδας αναστέλλει τις δραστηριότητές της μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

Θετική στον ιό και μια υπάλληλος της Αντιπεριφέρειας Καβάλας
Θετικό ήταν το τεστ για κορονοϊό και για μια υπάλληλο υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Καβάλας. Κατόπιν τούτου, ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, καθώς και η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της υπαλλήλου.