Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν γρήγορα τεστ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις Σέρρες, μετά από σχετικό αίτημα του δήμου Σερρών, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κοροναϊού.
Συγκεκριμένα, η διεξαγωγή rapid test στον γενικό πληθυσμό θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 10 πμ έως τις 4 μμ από κινητή μονάδα της περιφερειακής ενότητας Σερρών με έδρα το Κέντρο Ελέγχου στο περίπτερο 8 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Όπως υπογραμμίζεται από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, κατά τη διενέργεια των τεστ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ η χρήση μάσκας από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.
Για την επιτακτική ανάγκη παρεμβάσεων που αφορούν στην ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των…
Οι Δήμοι ζήτησαν την αρωγή της Περιφέρειας σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο για τη διαχείριση…
Τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Προκυμαίας και της πλατείας Σαπφούς της Μυτιλήνης, υπέγραψε ο…
Την προσπάθεια της ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της εφαρμογής των αρχών της κυκλικής οικονομίας και την…
Νέα δεδομένα στον τρόπο υποβολής οικονομικών στοιχείων των δήμων εισάγει η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών,…
Αναδρομή στο πολιτισμικό παρελθόν και στο αποτύπωμα της Ελλάδας στην κεντρική Ασία αποτελεί η εκδήλωση…