Πα. Απρ 19th, 2024

Κοντουλάκος: Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε κ. Μακρή

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη», Λευτέρης Κοντουλάκος απάντησε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λουκά Μακρή, σχετικά με το θέμα της ψήφισης των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς και της εξαπάτησης της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη περί ύπαρξης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την λειτουργία των τμημάτων προσχολικής αγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε κύριε Μακρή.
Σε σημερινή του συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, κος. Λουκάς Μακρής εγκαλεί την αντιπολίτευση για απαράδεκτη συμπεριφορά και μιλά για θέατρο του παραλόγου εντός του δημοτικού συμβουλίου.
Δεν ξέρω πλέον αν είναι η απειρία σας ως δημοτικός σύμβουλος ή κάποιος από την παράταξή σας προσπαθεί να σας καταστρέψει, αλλά μόλις σήμερα παραδεχτήκατε ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, για την παράνομη απόφασή σας, να μην θέσετε προς ψήφιση την εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης για δωρεάν τροφεία.
Με μεγάλη αγωνία λοιπόν θα περιμένουμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την εξέλιξη της αναφοράς που έχουμε κάνει προς το πρόσωπό σας , για παράβαση καθήκοντος.
Όσον αφορά την παράνομη διαδικασία δημιουργίας προσχολικής αγωγής εντός της Πτέρυγας Μπόμπολα, μόλις παραδεχτήκατε πως όχι μόνο εξαπατήσατε την Υφυπουργό Παιδείας κα. Ζαχαράκη βάζοντάς την να υπογράψει Φ.Ε.Κ.( ΦΕΚ 4101-Β-24.9.20 ), στηριζόμενη σε ψευδή στοιχεία που της αποστείλατε ( ανύπαρκτη απόφαση Δ.Σ. Πεντέλης 165/20), αλλά εξαπάτησε η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου, στην οποία ανήκετε και όλους του συμπολίτες μας στο Δήμο Πεντέλης.
Μας προκαλεί τεράστια εντύπωση η ευκολία που δηλώσατε, πως δεν έχετε εικόνα για την Πτέρυγα Μπόμπολα γιατί δεν έχει έρθει ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Λίγο τσίπα δεν βλάπτει!!!”.