Πα. Απρ 26th, 2024

Έντονη κινητικότητα από τη νέα γενιά στη Νέα Σμυρνή – Δικαίωση για Τζουλάκη ο αντιδήμαρχος Κωνσταντινίδης

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι ο νέος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Δημοτικής Περιουσίας του δήμου Νέας Σμύρνης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης φαίνται πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση πραγματοποιώντας στοχευμένες συναντήσεις με φορείς της πόλης και κυβερνητικά στελέχη, με στόχο την επαναπροώθηση του δήμου σε πορεία ανάπτυξης και τη στηριξη της επιχειρηματικότητας.

Μάλιστα η έντονη κινητικότητα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, καθώς και του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κρικρή, δικαιώνουν την επιλογή του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη να δώσει βήμα και ρόλο στη νέα γενιά του δημοτικού συμβουλίου.

*Ο Γιώργος Κρικρής εν ώρα εργασίας σε ένα από τα οχήματα του δήμου, στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Δυτικής Αττικής.

Χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης τις προηγούμενες ημέρες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης, Πάρη Παπαβασιλείου, αναζητώντας σύγχρονα μέσα για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος συνάντησε τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα με τον οποίο συζήτησε για τον σχεδιασμό του υπουργείου με στόχο την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.