Η εταιρία The Mart cash & carry, μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας δώρισε 12 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά για τις ανάγκες των πληγέντων από τον κυκλώνα Ιανός, σε Καρδίτσα και Φάρσαλα.
Ο περιφερειακός διευθυντής Β. Ελλάδος της εταιρίας Γιώργος Λυμτσιούλης και η σύμβουλος πωλήσεων Ευαγγελία Λανάρα παρέδωσαν 6 παλέτες στο Δήμο Καρδίτσας και 6 παλέτες στο Δήμο Φαρσάλων, προκειμένου να μοιραστούν ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί.
Η παράδοση της δωρεάς στην Καρδίτσα, έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κ. Νούσιου.
Στα Φάρσαλα, τη δωρεά παρέλαβαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Δαμιανός και ο πρόεδρος της κοινότητας Ανωχωρίου -Κατωχωρίου Β. Βασιλόπουλος.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.