Πε. Απρ 18th, 2024

Δήμος Καλαμάτας: Πρωτοβουλία στήριξης για την Καρδίτσα – Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Την πληγείσα από την κακοκαιρία Καρδίτσα συνδράμει έμπρακτα ο δήμος Καλαμάτας, αποστέλλοντας βοήθεια στον δήμο Καρδίτσας.

Με τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο επικοινώνησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή που επλήγη.

Σε συνεννόηση με τον κ. Τσιάκο, ο δήμος Καλαμάτας συγκεντρώνει νερά, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και κλινοσκεπάσματα, τα οποία με φορτηγό όχημα του δήμου θα μεταφερθούν στην πληγείσα περιοχή.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια και του Κέντρου Κοινότητας, στο νέο Δημαρχείο (ισόγειο), Αθηνών 99, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 7.00 έως τις 19.00.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ το δημοτικό φορτηγό όχημα με τον οδηγό του θα παραμένουν στην Καρδίτσα για όσο χρειαστεί, εξυπηρετώντας τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν εκεί.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Καρδίτσας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του και τη στήριξή του.

καρδιτσα 01